Levering

Didier-lab.nl levert zowel in Nederland als België. 
Tarief van levering bedraagt €4,99. Vanaf een bestelbedrag van €79 = gratis levering in Nederland en België!
Levertermijn: 5 tot 10 werkdagen
De levering gebeurd door de GLS. Betaling bij levering is NIET mogelijk.
Bij vertragingen of verzoeken met betrekking tot de levering contact ons op: didier@didier-lab.nl

Retourneren

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar:
Laboraroires Didier (Didier Lab)
25 rue Keller
75011 Paris
Tel: 0758652726
Mail: jessica.kemayou@didierlab.fr
Openingstijden: 10:30u -19:00u

Retourkosten en termijn

U kunt uw bestelling retourneren binnen 10 werkdagen na de levering van uw bestelling. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u een artikel verzendt van meer dan 75 euro, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Vervanging

De vervanging moet worden overeengekomen door zowel Didier als de klant. 

In het geval dat vervanging is overeengekomen, moeten de artikelen binnen 14 dagen na de levering worden verzonden. Het vervangende artikel zal worden verzonden met standaard verzendtarieven en tijden.

In het geval van een gebroken artikel als gevolg van de levering, na zorgvuldige evaluatie en onderzoek dekken wij de kosten. Belangrijk is om voldoende bewijs te leveren, alleen in dat geval kunnen wij de retourprocedure starten.