WIJ INTRODUCEREN DIDIER LAB EXTRA BOND ZUURVRIJE PRIMER

HEB JIJ NET ALS VELEN DAARBUITEN LAST VAN DROGE, BROZE, ZWAKKE EN SPLIJTENDE NAGELS?

We horen je, dat hebben wij ook meegemaakt! al deze problemen verdwenen voor ons toen we begonnen met het gebruik van dit absoluut ongelooflijke product! Wij introduceren Didier Lab Ireland extra bond zuurvrije primer! 😍

 


We weten dat je waarschijnlijk al van een miljoen producten hebt gehoord die beweren dat ze je nagels gezond houden, maar wij kunnen 100% instaan voor dit fantastische product. Niet alleen helpt het een zwakke en broze nagel te herstellen, maar het verrijkt de nagel ook met meerdere vitaminen om de nagel weer beter gezond te maken!

 

Hoe werkt Extra Bond Zuurvrije Primer?
Extra Bond Nail Repair werkt op twee manieren. Het product bevat Ethyl Acetaat dat de nagelplaat droogt (ontvet) en tegelijkertijd de nagel beschermt tegen uitdroging (dehydratatie) veroorzaakt door het Regelmatig gebruik van zure oplossingen, alsook helpt bij het behouden van noodzakelijke bestanddelen in de nagel die verantwoordelijk zijn voor een gezonde nagelconditie.


Tijdens het drogen van de nagelplaat wordt een beschermende vetlaag verwijderd, waarna kanalen worden geopend die een perfect medium vormen waardoor vitaminen naar de binnenste laag van de nagel kunnen reizen. Vitaminen zijn verbindingen met een laag moleculair gewicht die gemakkelijk doordringen in de nagelplaat en het mogelijk maken een goede conditie van de nagel te behouden. Het gebruik van de binding met vitaminen beschermt de nagelplaat tegen uitdroging en zorgt voor extra hydratatie. Vitaminen beschermen de nagel tegen vergelen en vervellen.

 

De binding bevat twee monomeren - HEMA en isopropyleendifenylbisoxyhydroxypropylmethacrylaat (BIS-GMA). Deze monomeren lossen niet op in de nagelplaat, maar zetten zich vast in de poriën. Ze verspreiden zich over het nageloppervlak en vormen een glanzende, kleverige laag.


Met de hulp van al deze vitaminen en chemische verbindingen, vormt Extra Bond Nail Repair sterke bindingen met de nagel en de gellak lagen, en beschermt het de nagels tegen uitdrogen!


Klinkt al best geweldig, nietwaar? 💕


Dit is een product dat we ten zeerste aanraden aan salons en professionals! Het is een product dat je manicure vanaf de eerste dag zal revolutioneren! Dus, wat moet je nog meer weten over dit product?

Voor wie is Extra Bond Acid-Free Primer bedoeld?

  • Uitgedroogde (droge) nagels.
  • Dunne en mechanisch beschadigde nagels.
  • Nagels met een typische korte draagduur van gel systemen.
  • Het kan gebruikt worden met alle gel nagellak , gel, en Polygel systemen.
Hoe brengt u dit product aan?
  • Na een manicure, de nagelplaat voorbereiden met een 180grit nagelvijl.
  • Ontvet de nagels met Didier Lan dehydrator.
  • Breng een dun laagje Extra Bond Nail Repair aan op de nagelplaat. DROGEN IS NIET NODIG!
  • Lak de nagels met Sculpture Color Polybase of een andere gel nagellak  en droog ze met een LED 60s, UV 120s lamp.
  • Breng een Top Coat aan op de nagels.

Probeer dit product zelf, we weten zeker dat u niet teleurgesteld zult zijn en uw gelukkige klanten ook niet!