PREMIUM LIQUID GEL - HET IS GEL IN EEN FLESJE!

Premium Liquid Gel is echt een product als geen ander, maar waarin verschilt Premium Liquid Gel van andere gels?! 

Allereerst, het uiterlijk en de consistentie van het product is iets meer vergelijkbaar met die van nagellak of zelfs een dikke basis! Premium Liquid Gel staat bekend als Builder Gel in een flesje en is de enige gel op de markt die wordt geleverd in een flesje met een kwastje. Deze eigenschap alleen al maakt het super gemakkelijk om mee te werken omdat er geen andere hulpmiddelen nodig zijn om het product te gebruiken! Premium Liquid Gel brengt aan als een nagellak, maar het eindresultaat is een gel! Verbazingwekkend!

Nagelstylistes in de industrie zijn dol op Premium Liquid Gel omdat dankzij de meer vloeibare consistentie in vergelijking met die van conventionele gels, het werken met Liquid Gel twee keer zo snel gaat! Precies wat we graag horen, toch?
Niet alleen dit, maar de ongelooflijke Premium Liquid Gel is een zelfnivellerend product! Het lekt niet en loopt niet uit. De gel vult ook perfect alle onregelmatigheden, hobbels of oneffenheden van de nagel! Vijlen is bijna niet nodig met dit soort product, en dat is waar wij van houden, nog minder werk bij het gebruik van dit product! 😍

 

Het gekke is dat de voordelen van dit product niet ophouden bij het supergemakkelijke gebruik! Premium Liquid Gel warmt niet op in een lamp, geen oncomfortabel gevoel dat we allemaal kennen en vrezen en is perfect voor een French manicure.
Bovendien voelt dit product licht aan op de nagel, geen zwaar kunstmatig gevoel.

Premium Liquid Gel is de enige gel die oplost!
We weten dat dit misschien moeilijk te geloven is, maar het is waar! Dit fantastische product hoeft niet gevijld te worden om verwijderd te worden, dus geweldig nieuws voor zowel beginners als gevorderden! Je hoeft geen expert te zijn met een e-vijl om dit product te verwijderen!

Maak je geen zorgen, het is nog steeds net zo sterk en betrouwbaar als traditionele gels!

Premium Liquid Gel is sterk en duurzaam. Niet alleen is het geweldig voor het versterken van nagels die vatbaar zijn voor breuken, met dit product is het zelfs mogelijk om nagelverlenging te bouwen tot 5 mm! U kunt het gebruiken om een gebroken of gescheurde nagel te reconstrueren, de nagel te verstevigen, en nagelplaat architectuur uit te voeren!

Omdat het niet rookt, vermindert of elimineert het aanzienlijk allergische reacties, en het is ook perfect compatibel met alle andere gels en polygels.

Gebruik:
Bereid de nagelplaat voor
Breng indien nodig een sjabloon aan
Zorg ervoor dat de nagel bedekt is met de basis. U kunt elke gellak of gelbasis kiezen.
Vorm de nagel met Liquid gel
Polymerisatie - 30-60 sec. LED / 120 sec. UV lamp. Minimum vermogen 36w
Het is niet nodig om de dispersielaag te reinigen
Maak je look in stijl af met wat Studios Gel Polish naar keuze of zoals het is met zijn natuurlijke subtiele kleuren.


GEBRUIK ALS EEN GEL NAGELLAK, DRAAG ALS EEN GEL!