Hoe kies je de juiste base coat?

Alle base coats zijn in essentie ontworpen voor nagelversteviging en een betere hechting van je gellak, maar elk van hen heeft extra functies of technische kenmerken. De vraag is, hoe kies je de meest geschikte voor jezelf of voor je klant? Daarvoor moet je eerst de volgende vragen beantwoorden. In welke staat bevinden de nagels zich op dit moment? Zijn ze ernstig beschadigd? Of zijn ze vaak vochtig? Hieronder vind je een korte beschrijving van de belangrijkste Didier Lab base coats voor verschillende soorten nagels en doeleinden.

Meta Base

Meta Base - Versterkt de nagels, is bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen. Met de Meta Base kunnen je nagels tot 5 mm verlengd worden. Deze is vooral geschikt als je vaak rubberen handschoenen draagt tijdens schoonheidsprocedures of huishoudelijke klusjes. Of wanneer je veel gaat zwemmen in de zomer! Zomer base coat nummer #1.

Fiber Base Octagon

Fiber Base Octagon (KLANTEN FAVORIET) - ontwikkeld voor erg zwakke en beschadigde nagels. Dankzij de vitaminen en vezels herstelt en versterkt het je nagels. Verlenging met de Octagon is mogelijk tot 5 mm.

Rubber Base

Rubber base - rubberen textuur. Versterkt en egaliseert diepe oneffenheden effectief. Met de Rubber base kun je je nagels verlengen tot 5 mm.

Rubber Base met kleur

Rubber base met kleur - het is een “2in1” basis, hiermee kan je de kleurlaag overslaan. Perfect voor mensen die van zachte, natuurlijke of roodachtige tinten houden. De Rubber base met kleur is geschikt voor French manicure maar niet voor nagelverlenging.

Fiber Base met kleur

Fiber base met kleur - “2in1”, zachte, natuurlijke tinten met extra nagelversteviging door de vitaminen en fiberglasdeeltjes in de samenstelling. De Fiber base met kleur is niet geschikt voor nagelverlenging.

 

Meer gedetailleerde informatie vind je in onze product informatie.