Fiber Base Gel is een innovatieve manier om nagels te versterken

Bijna elk meisje zal het ermee eens zijn dat gezonde, sterke, gelakte nagels met een favoriete kleur een belangrijk stijl accent zijn. Nagelkunst, verschillende effecten en technologieën maken het tegenwoordig mogelijk om nagels te versieren in een verscheidenheid van patronen en kleuren, wat een andere creatieve vorm wordt waarin we onszelf uitdrukken. Een ervaren nagel meester weet echter dat niet iedere klant dezelfde manicure voor een gewenste periode zal kunnen dragen, en problematische nagels van hun klanten zetten hen vaak aan het denken - hoe kunnen we nagels versterken, herstellen en het gewenste resultaat creëren. Sommige manicure meesters gebruiken gel om te proberen deze problemen op te lossen, maar zij krijgen een gevoel van plastic nagels dat niet iedereen prettig vindt. Anderen gebruiken glasvezeltechnologie, waarmee een vrij natuurlijke indruk kan worden verkregen en de nagelplaat op betrouwbare wijze kan worden versterkt. Maar het werken met dit materiaal en deze techniek vereist speciale kennis en gereedschap, zodat het proces zelf complex en langdurig wordt. 

 

Dus dringt de vraag zich op, is er een andere manier om nagels te versterken en te herbouwen? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven door Didier Lab, door een nieuwe generatie innoverende producten voor te stellen - Fiber Color Base. Dit zijn producten met een unieke technologie en samenstelling die deze problemen bestrijden en het uiterst gemakkelijk maken om zelfs de meest problematische nagelplaten te versterken en te herstellen. Het product van de nieuwe lijn - Fiber Color Base gel - is net verschenen. Belangrijk kenmerk van dit product is een uitzonderlijke sterkte die wordt verzekerd door zijn componenten - synthetische nylon vezel deeltjes. Dankzij hen zullen zelfs de dunste nagels hun vorm behouden als ze teruggroeien en zullen ze niet vervormen. Deze elementen verdelen zich uiterst gelijkmatig over de nagel, maken hem glad en hechten alle onderdelen van de manicure dankzij de Innovatieve Super Textuur-technologie.

 

Fiber Color Base gel is verrijkt met vitamine E en calcium, die helpen om zwakke, dunne, papierachtige nagels te herstellen. De door Didier Lab gepresenteerde noviteit heeft ook een breed scala aan toepassingen. Met één product kunt u niet alleen uw nagels versterken en herstellen, maar ook modelleren zonder te vijlen, en als u dringend een correctie/verlenging nodig hebt, is dit product daar ook geschikt voor. Met het zachte pastel kleurenpalet kunt u niet alleen de oneffenheden van de nagel maskeren, maar kunt u het ook gebruiken voor French Manicure tinten. De kleverige, crèmeachtige textuur maakt het aanbrengen en vormgeven gemakkelijk - de gel loopt er niet af.