Didier Beauté Lijn

EEN VEELZIJDIGE MANICURE-ERVARING - DIDIER LAB BEAUTÉ


De schoonheid van uw manicure hangt ook af van de gezondheid van uw huid. Daarom heeft Didier Lab de Beauté-lijn gelanceerd.

Om in te spelen op de behoefte aan verzorging en rehydratatie van onze handen, die te lijden hebben gehad door het overmatig gebruik van ontsmetting's gels die de huid uitdrogen. De Beauté lijn bestaat uit een handmasker, een droge olie, een revitaliserende ampul en een handcrème. Dankzij de actieve werking van natuurlijke ingrediënten helpen deze producten u de huid van uw handen dagelijks op een praktische en doeltreffende manier te verzorgen.

 

 

Ons handmasker is een vochtinbrengende bom die gemakkelijk kan worden gebruikt terwijl u andere activiteiten doet. Hij is praktisch en doeltreffend en is te dragen door het bovenste deel van de vingertoppen te verwijderen, zodat u elke activiteit kunt uitvoeren terwijl u de huid van uw handen verzorgt.

Onze droge olie en ampul zijn ook erg praktisch, omdat ze een vochtinbrengende behandeling zijn die de huid niet vet of kleverig maakt. Deze oliën, die rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten en actieve werkstoffen, hebben een anti-verouderingsfunctie, waarvan de resultaten al na enkele weken gebruik zichtbaar zullen zijn.

De handcrème is een superfood die herstel en elasticiteit stimuleert, de huid kalmeert en verzacht en roos op de droge huid verminderd. Een samenstelling van bisabolol en gember extracten die een effectieve synergie vormen voor de huid van de handen. Bovendien is het zo geformuleerd dat het verzachtend en ontsmettend werkt voor een perfecte combinatie van hydratatie en een desinfecterende werking.


Begin vandaag nog met de verzorging van uw handen met het Didier Beauté assortiment!
 

Bekijk de lijn nu!